YEEAlaiset

Olemme monialaisia ja poikkitieteellisiä ketterän kehittämisen asiantuntijoita. Perustajamme tausta on IT-alalla ja psykologiassa. Hänen lisäkseen joukossamme on tekniikan, taiteen ja terveyden ammattilaisia ja opiskelijoita.

Kaisa Mäkelä, yrityksen perustaja, on pitkän linjan IT-ammattilainen, jolla on kokemusta tiiminvetämisestä ja projektinhallinnasta niin Suomessa kuin kuin ulkomaillakin. Kaisa on opiskellut  yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä, johtamista ja psykologiaa, sekä ammattikorkeakoulussa informaatiotekniikkaa. Kaisa on kiinnostunut psykologiasta ja tavoista auttaa ihmisiä ja maailmaa kulkemaan kohti parempaa tulevaisuutta.

Käsikirjoittaja Saara Honkanen on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta medianomiksi pääaineenaan elokuva- ja TV-käsikirjoittaminen ja sivuaineenaan pelisuunnittelu.  Hänellä on myös muotoilijan koulutus Lahden Muotoiluinstituutista. Saaralla on projektikokemusta pelikäsikirjoittamisesta, teatterituotannoista ja osallistavasta taiteesta. Saara pelaa mielellään roolipelejä ja videopelejä, mutta suurin lohko vapaa-ajasta kuluu tanssinopiskelun ja -opettamisen parissa.

 

Peligraafikko Päivi Lindell on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi sekä vaatetusalan artenomiksi Wetterhoffista. Päivi on suunnitellut mainoksia ja markkinointimateriaalia, muotoillut pakkauksia, luonut visuaalisia identiteettejä ja toiminut erilaisissa peliprojekteissa. Hänelle on ominta sarjakuvamainen tyyli. Päivi on kiinnostunut kulttuurista ja harrastaa liikuntaa sekä katutaidetta.

Projektikoordinaattori Nilupha Dbritto on tietokonetekniikan insinööri Mumbai St. Francis Institute of Engineeringistä. Aiemmin hän on työskennellyt Atos Indialla, joka on osa Atos -yhtiötä, yhtä maailman johtavista IT-alan yrityksistä. Vapaa-ajallaan Nilupha kokkaa mielellään tulista intialaista ruokaa ja leikkii touhukkaan neljävuotiaan kanssa.

Pelikehittäjä Timo Mäki opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikkaa pääaineenaan pelisovellukset. Vapaa-ajallaan hän pelaa innokkaasti tietokonepelejä ja seuraa kiinnostuneena pelialan muutoksia. Häntä kiinnostaa erityisesti teknologian kehittyminen ja sen hyödyntäminen peleissä.

 

Pelikehittäjä Joel Rautavuori opiskelee Omnian toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa tieto- ja viestintätekniikan datanomiksi. Hän harrastaa videopelejä ja silloin tällöin myös seinäkiipeilyä. Joelia kiinnostaa nykyinen ja tuleva teknologinen kehitys, ja hänen kiinnostuksenkohteisiinsa lukeutuvatkin esim. tekoäly, virtuaalitodellisuus, kvanttitietokoneet ja nanorobotiikka.

 

Neuvonantajat:

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtori Ella Peltonen

Psykologi Timo Kojonen

Psykiatrinen sairaanhoitaja Hannamari Sarkkinen