Tiimi

Olemme monialainen ja ketterä joukko kehittäjiä. Perustajamme tausta on IT:ssä ja psykologiassa, ja hän on kerännyt ympärilleen joukon osaavia nuoria ammattilaisia ohjelmistokehityksen, pelisuunnittelun, tekoälyn, graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon, kestävän kehityksen ja mielenterveyshoidon aloilta.

Kaisa Mäkelä on pitkän linjan IT-ammattilainen, jolla on kokemusta tiiminvetämisestä ja projektinjohtamisesta. Kaisan intohimo on on auttaa maailmaa ja sen ihmisiä teknologian kautta.

Käsikirjoittaja ja sisällöntuottaja Saara Honkanen on opiskellut elokuva- ja tv-käsikirjoittajaksi, ja työskentelee tiimissä paitsi pelikäsikirjoittajana, myös muun sisällön tuottajana. Saara rakastaa videopelejä ja Lindy Hop -tanssia, ja juo liian monta kuppia teetä päivässä.

Graafista suunnittelijaamme sekä peli- ja käyttöliittymägraafikkoamme Päivi Lindelliä on kiittäminen peliemme ja sovellustemme raikkaasta ilmeestä, samoin kuin muustakin visuaalisesta materiaalistamme. Päivillä on hauska, sarjakuvamainen tyyli, joka näkyy sekä hänen työssään että katutaiteessaan.

Peli- ja ohjelmistosuunnittelijamme Timo Mäki on kiinnostunut teknologian uusista kehityssuunnista ja erityisesti siitä, miten niitä voi hyödyntää peleissä ja pelillisissä sovelluksissa. Ei liene vaikea arvata, että Timo on myös innokas videopelaaja.

Projektisuunnittelija ja kestävyysasiantuntija Hannaleena Jokihaara on asiantuntijamme kestävyys- ja ympäristöasioissa. Hän toimii projektisuunnittelijana Nabe-sovelluksen parissa. Hannaleena suhtautuu intohimoisesti ilmastopolitiikkaan, mutta vapaa-ajallaan hän myös kutoo, leipoo ja akrojoogaa.

Tutkimus-, tiedonhallinta- ja liiketoiminta-asiantuntijallamme Anjuska Kyllösellä on kokemusta tutkimus- ja opetustehtävistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitustoiminnasta. Anjuska puhuu viittä kieltä, joista erityisesti ranska on lähellä hänen sydäntään. Hän myös rakastaa laulamista ja osaa jopa beatboxata!

 

Neuvonantajat:

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtori Ella Peltonen

Psykologi Timo Kojonen

Psykiatrinen sairaanhoitaja Hannamari Sarkkinen