Tiimi

Olemme monialainen ja ketterä joukko kehittäjiä. Perustajamme tausta on IT:ssä ja psykologiassa, ja hän on kerännyt ympärilleen joukon osaavia nuoria ammattilaisia ohjelmistokehityksen, pelisuunnittelun, tekoälyn, graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon, kestävän kehityksen ja mielenterveyshoidon aloilta.

Kaisa Mäkelä on pitkän linjan IT-ammattilainen, jolla on kokemusta tiiminvetämisestä ja projektinjohtamisesta. Kaisan intohimo on on auttaa maailmaa ja sen ihmisiä teknologian kautta.

Käsikirjoittaja ja sisällöntuottaja Saara Honkanen on opiskellut elokuva- ja tv-käsikirjoittajaksi, ja työskentelee tiimissä paitsi pelikäsikirjoittajana, myös muun sisällön tuottajana. Saara rakastaa videopelejä ja Lindy Hop -tanssia, ja juo liian monta kuppia teetä päivässä.

Graafista suunnittelijaamme sekä peli- ja käyttöliittymägraafikkoamme Päivi Lindelliä on kiittäminen peliemme ja sovellustemme raikkaasta ilmeestä, samoin kuin muustakin visuaalisesta materiaalistamme. Päivillä on hauska, sarjakuvamainen tyyli, joka näkyy sekä hänen työssään että katutaiteessaan.

Äänisuunnittelijamme Tero Autero on tamperelainen muusikko ja säveltäjä, jolla on omaleimainen ja ilmeikäs musiikillinen tyyli. Tero on tiimimme tuorein vahvistus, jolle peliala on uusi seikkailu! Vapaa-aikanaan Tero kirjoittaa, kuntoilee ja kokkaa, mutta tekee välillä myös tutkimusmatkoja epäpaikkoihin.

 

Peli- ja ohjelmistosuunnittelijamme Timo Mäki on kiinnostunut teknologian uusista kehityssuunnista ja erityisesti siitä, miten niitä voi hyödyntää peleissä ja pelillisissä sovelluksissa. Ei liene vaikea arvata, että Timo on myös innokas videopelaaja.

 

Tekoälykehittäjämme Marjanah Sadiq opiskelee ja tutkii innokkaasti tekoälyä ja uusia teknologioita. Marjanah on myös intohimoinen viherpeukalo, jolla on taito saada kaikenlaiset kasvit kukoistamaan.

Projektisuunnittelija ja kestävyysasiantuntija Hannaleena Jokihaara on asiantuntijamme kestävyys- ja ympäristöasioissa. Hän toimii projektisuunnittelijana Nabe-sovelluksen parissa. Hannaleena suhtautuu intohimoisesti ilmastopolitiikkaan, mutta vapaa-ajallaan hän myös kutoo, leipoo ja akrojoogaa.

 

Tutkimus-, tiedonhallinta- ja liiketoiminta-asiantuntijallamme Anjuska Kyllösellä on kokemusta tutkimus- ja opetustehtävistä, liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitustoiminnasta. Anjuska puhuu viittä kieltä, joista erityisesti ranska on lähellä hänen sydäntään. Hän myös rakastaa laulamista ja osaa jopa beatboxata!

 

Projektiassistenttimme ja Scrum masterimme Nilupha Dbritto tekee työstämme sujuvaa auttamalla päiviemme ja viikkojemme organisoinnissa. Vapaa-ajallaan Nilupha kokkaa mausteista intialaista ruokaa, ja leikkii toimeliaan nelivuotiaan kanssa.

Neuvonantajat:

Tietojenkäsittelytieteen tutkijatohtori Ella Peltonen

Psykologi Timo Kojonen

Psykiatrinen sairaanhoitaja Hannamari Sarkkinen